Nieuwbouw

Voor nieuwbouw bent u bij Meinders bouw aan het goede adres. De jarenlange ervaring van Marcel Meinders staat garant voor het leveren van kwaliteit in materialen, in de omgang met  klanten, in producten en in de serviceverlening. Door zijn ervaring in combinatie met specifieke vakkennis, verzorgt hij een nieuwbouwproject van A tot Z. Zowel woning- als utiliteitsbouw is voor hem bekend terrein. Door een goede communicatie en het inspelen op eisen en wensen legt Meinders bouw de basis voor een kwalitatief eindresultaat.

Verbouw

Een verbouwing van bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand heeft natuurlijk tijdelijk een grote impact op het dagelijks functioneren. Met Meinders bouw is een verbouwing in goede handen. Vanwege de flexibiliteit, vakkennis en handelingssnelheid van Meinders bouw wordt alles keurig verzorgd. 

Renovatie

Ook voor renovaties kunt u bij Meinders bouw terecht. Vanwege de jarenlange vakkennis is men bekend met constructies uit alle tijden. 

Uitbreiding

Bent u toe aan een uitbreiding van uw woning of bedrijfspand? Samen met Meinders bouw worden uw wensen gerealiseerd. Door gebruik te maken van moderne bouwtechnieken, materialen en gereedschappen is geen enkele uitbreiding ons te groot. De aanbouw zal naadloos aansluiten op het huidige gebouw.

Onderhoud

Natuurlijk is het belangrijk dat gebouwen goed worden onderhouden. Door dit periodiek te doen voorkomt u bouwkundige problemen. Meinders bouw kan u bij dit onderhoud ondersteunen.